Neamţ: Gazdele mizează pe juni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Gazdele mizează pe juni
Neamţ: Gazdele mizează pe juni

Ceahlăul se laudă cu o echipă mai tânără, dar cu mai puţină experienţă decât a Stelei

Jucătorii nemţeni nu s-au arătat timoraţi de confruntarea cu steliştii.

Jucătorii aduşi de FC Ceahlăul în această vară provin în cea mai mare parte de la echipe de liga a II-a. Portarul Andrei Roheţki şi mijlocaşul la închidere Marius Onciu au fost transferaţi de la Cetate Suceava, mijlocaşul de bandă Dănuţ Prodan a fost înregimentat de la Lotus Luceafărul Băile Felix, iar tânărul atacant Alexandu Margine (doar 16 ani) a venit de la echipa de juniori a FC Braşov. „Nu sunt jucători consacraţi, dar sunt fotbalişti tineri şi de calitate. Mergem pe acelaşi proiect început anul trecut, acela de a construi o echipă tânără şi competitivă”, a spus managerul general Florin Marin, care vrea ca duminică elevii săi să abordeze meciul „cu încredere şi curaj”.
Chiar dacă recunosc să steliştii au un atu după cele trei jocuri oficiale deja disputate în competiţia europeană, nemţenii nu s-au arătat impresionaţi de numele formaţiei pe care o vor întâlni duminică seara. „Îi respectăm pe stelişti, dar nu ne temem de ei şi ne propunem toate cele 3 puncte”, a vorbit căpitanul Alex Forminte, în timp ce colegul de linie, Andrei Viţelariu a recunoscut că s-ar mulţumi şi cu un punct.

Steaua ajunge astăzi la Piatra Neamţ

Bucureştenii ajung în această după-amiază în oraş şi vor fi cazaţi la Hotel Central. La ora 19.00, elevii lui Cristiano Bergodi vor participa la antrenamentul oficial pe unul din terenurile arenei pietrene. Organizatorii se aşteaptă la o prezenţă în tribune a circa 500 de suporteri stelişti, veniţi fie din Capitală, fie din celelalte oraşe din Moldova, fani ai grupării roş-albastre. „Am rezervat 300 de bilete la solicitarea Ligii Suporterilor stelişti, pe care le vom distribui duminică la casele de bilete, fără a face vreun fel de discriminare”, a precizat directorul sportiv Ioan Mironaş.
Se joacă cu casa închisă
Organizatorii au anunţat încă de ieri că meciul cu Steaua se va juca cu casa închisă. „Avem certitudinea că, la ora începerii jocului, tribunele vor fi ocupate în proporţie de 100%”, a spus ieri directorul sportiv al clubului Ceahlăul.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite