Neamt: Garderoba de vară, completată la târg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamt: Garderoba de vară, completată la târg
Neamt: Garderoba de vară, completată la târg

Comercianţii prezenţi la evenimentele de profil organizate la Piatra Neamţ spun că au întotdeauna vânzări bune.

Mulţi pietreni aleg să-şi completeze garderoba de vară cu produse vestimentare sau încălţăminte etalate la preţ de chilipir în cadrul târgurilor sezoniere. Promovarea intensă, preţurile rezonabile şi oferta variată sunt principalele motive pentru care cumpărătorii se înghesuie să achiziţioneze de la târguri, în detrimentul magazinelor.


„Suntem producători şi avem preţuri destul de bune. Vânzările sunt mulţumitoare, nu pot să mă plâng“, spune Eva Zsabo, administratorul unei firme de confecţii. Comercianţii se aşteaptă la vânzări record în cele cinci zile cât este deschis la Piatra Neamţ târgul de îmbrăcăminte şi încălţăminte. „Vin periodic în Piatra Neamţ la târguri pentru că aici avem succes şi vindem bine“, mărturiseşte Mădălina Anton, gestionar la o firmă de produse vestimentare.

Acelaşi preţ pentru orice produs


Pentru a-şi atrage clienţii, majoritatea firmelor prezente la eveniment mizează pe promoţii. Astfel, printre altele, se pot achiziţiona două produse la preţ de unul sau un produs la preţ întreg, iar al doilea la jumătate. La alt stand, clienţii pot plăti acelaşi preţ pentru orice produs scos la vânzare. „Sunt tarife mult mai bune decât în magazin. Eu, de exemplu, mi-am luat un maieu cu 15 lei“, spune Diana Popescu, o elevă din Piatra Neamţ.

Pregătiri pentru iarnă


Cei care sunt prevăzători sau mai gospodari din fire se orientează încă de pe acum la produsele de îmbrăcăminte sau încălţăminte pentru sezonul rece. „Caut un cojoc sau o haină de blană. Ştiu că acum sunt foarte ieftine pentru că e vară şi nu se uită nimeni la ele“, mărturiseşte Maria Radu, pensionară. De altfel, mulţi dintre cei care calcă pragul expoziţiilor de confecţii îşi fac din timp o listă de cumpărături şi-şi stabilesc şi un buget în care trebuie să se încadreze cu toate achiziţiile.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite