Galerie FOTO Steaua s-a antrenat pe ploaie, Oțelul a spart norii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe care se vor înfrunta la Piatra Neamț în Supercupa României au efectuat antrenamentele oficiale pe terenul doi al complexului sportiv Ceahlăul. VEZI AICI imagini de la antrenamente și ce au declarat tehnicienii Ronny Levy și Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Antrenorul steliștilor, Ronny Levy a venit la conferința de presă însoțit de căpitanul Ciprian Tătărușanu.

image

„Nu am motive să fiu nervos, poate doar puțin emoționat, dar sunt convins că echipa mea va face un meci bun. Nu e important ce spune lumea înainte de meci, ci după meci", a răspuns principalul Stelei vocilor care dau echipa din Galați drept favorită pentru Supercupă.

După conferința de presă, începând cu ora 18.00, steliștii au efectuat antrenamentul oficial timp de o oră.

image
image
image

Click pe poze pentru Galeria Foto

De celaltă parte, Dorinel Munteanu antrenorul campioanei din Galați a părut foarte relaxat în întâlnirea cu presa la care a venit împreună cu Sergiu Costin, căpitanul oțelarilor.

image

„Ne-am pregătit pentru 90, pentru 120 de minute sau pentru lovituri de departajare. Despre ce s-a întâmplat la noi în vestiar, ce să spun, era oricum în vestiarul oaspeților", a spus Dorinel Munteanu cu referire la incidentul petrecut astăzi când instalația de aer condiționat a explodat în vestiar în timp ce echipa era în drum spre Piatra Neamț.

image
image
image

Click pe poze pentru fotogalerie

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite