Neamţ: Salon Auto de criză la Piatra Neamţ (VIDEO şi GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar patru mărci auto sunt prezente la salonul inaugurat astăzi la Piatra Neamţ.

Mai citiţi:

Maşinile din „Rabla“, vedete la Salonul Auto

Astăzi a fost inaugurată la Piatra Neamţ a şaptea ediţie a Salonului Auto, manifestare care deschide seria manifestărilor expoziţionale din cadrul Târgului de Vară. Deşi iniţial se anunţase participarea a 10 firme, la deschiderea salonului au fost prezente doar patru.

„Cu regret trebuie să spun că e un salon de criză. Avem în standuri doar patru firme care vând autovehicule, două care comercializează motoscutere şi una care vinde biciclete”, a declarat în cuvântul de deschidere Mihai Apopii, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ, organizatorul manifestării.

În faţa reprezentanţilor presei locale care erau mai mulţi decât numărul vizitatorilor, el a lăudat firmele participante "pentru că au demonstrat că ştiu ce înseamnă să rămâi pe piaţă".

În mijlocul spaţiului expoziţional este amplasat un monopost de Formula 1 al echipei Renault care a efectuat prima cursă de Grand Prix în anul 2007.

Salonul Auto este deschis în perioada 11-14 iunie între orele 11.00 şi 19.00, la standul expoziţional de lângă puntea ştrandului.

Monopostul de F1 a atras cei mai mulţi vizitatori:

 Tinerii mai visează la o maşină, chiar dacă sunt  vremuri de criză:

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite