VIDEO Furtuna a făcut ravagii la Roman. Un copac a distrus balcoanele unui bloc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Natura dezlănţuită aseară în jurul orei 23.00 a produs pagube în partea de est a judeţului Neamţ. Opt arbori au fost rupţi de vijelie în Roman şi în comunele învecinate, iar 50 de localităţi au rămas fără curent electric.

Cele mai mari probleme au fost semnalate în municipiul Roman. Un tei bătrân a căzut pe peretele unui bloc de pe strada Tineretului şi a produs avarierea a trei geamuri şi tâmplăria de la patru balcoane.

Imagini de la intervenţia pentru degajarea copacului:

Tot în Roman, un arbore căzut pe carosabil a avariat trei maşini parcate pe strada Nicolae Titulescu. Alţi trei copaci au căzut pe străzile Perişorului, Păcii şi Bogdan Dragoş.

Citeşte şi:

VIDEO Furtună violentă la Târgu Neamţ Vijelia a ajuns şi în zona Roman

În comuna Horia, un copac a căzut peste o anexă a unei gospodării. Serviciile locale pentru situaţii de urgenţă au intervenit şi pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil pe DN2, pe raza localităţii Gherăeşti şi DN15 D, pe raza comunei Poienari. De asemenea a fost nevoie de intervenţie şi pentru degajarea  unui stâlp de telefonie căzut pe strada Sarata din Roman.

În urma furtunii de miercuri seartă a fost afectată o linie de medie tensiune cu 87 posturi de transformare. În urma acestei avarii locuitorii din 50 de localităţi au rămas fără energie electrică peste noapte, iar 15 echipe de la E.On lucrează pentru remedierea problemelor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite