Furt în amiaza mare într-un oficiu poștal din Piatra Neamț. Patru minori au lăsat o persoană fără 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Furtul s-a petrecut într-un oficiu poștal din Piatra Neamț
Furtul s-a petrecut într-un oficiu poștal din Piatra Neamț

Minorii i-au sustras victimei borseta cu bani, după o strategie prin care au reușit să-i distragă atenția. Cei patru au fost prinși la o zi după comiterea furtului, dar nu s-a mai putut recupera decât 2500 de lei.  

Furtul s-a petrecut miercuri, 25 iulie, la prânz, atunci când cei patru minori se aflau într-un oficiu poștal din oraș. Aici eu au distras atenția unei persoane aflate în incinta oficiului și i-au sustras borseta în care se aflau pe lângă acte, și suma de 10.000 lei.

Polițiștii i-au prins a doua zi pe minorii P.V.C. (16 ani), B.P.O. (11 ani), B. V. (17 ani), și C.I. (15 ani), toți din Piatra Neamț, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că cei patru sunt autorii infracțiunii de furt calificat.

„Polițiștii au reușit recuperarea a 25% din prejudiciul produs. Împotriva minorului P. V. C. s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore", a precizat inspectorul principal Costel Irina, locțiitorul purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț.

Minorul de 16 ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate de către Poliția municipiului Piatra Neamț.

Intră pe neamt.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite