Neamţ: Fruntaşii comunei Văleni, voluntari la donat sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Fruntaşii comunei Văleni, voluntari la donat sânge
Neamţ: Fruntaşii comunei Văleni, voluntari la donat sânge

Membrii Grupului de Acţiune Comunitară Văleni, organism de reprezentare instituţională creat la nivelul comunei nemţene, au venit ieri să doneze sânge la centrul de recoltare din Roman.

Membrii Grupului de Acţiune Comunitară Văleni, organism de reprezentare instituţională creat la nivelul comunei nemţene, au venit ieri să doneze sânge la centrul de recoltare din Roman. Înainte de recoltare, donatorilor li s-a luat tensiunea şi li s-au făcut analizele.

Poliţiştii au donat alături de un arestat preventiv
Printre curajoşii donatori s-au numărat şeful postului de poliţie, Cristian Cocea, agenţii Ana Maria Cobuz şi Nicolae Simionică, viceprimarul Dan Relu Grigore şi preotul paroh al bisericii Moreni, Nicolae Daniel Gripcă. Gestul lor l-a sensibilizat până şi pe Dan Fărâmatu, un arestat preventiv care „a vărsat sânge“ alături de edilii comunei. „Am donat pentru a ajuta bolnavii, pentru a face o faptă bună“, a spus Fărâmatu.

Pe scaunul de recoltare au stat ieri şi administratorul centrului de informare din comună, un agent fiscal, asistentul social Loredana Mihalcea, un bodyguard, agentul poştal Mircea Rusu şi dispecerul unei societăţi comerciale. „Bunul Samaritean“ este al IV-lea program iniţiat de Grupul de Acţiune Comunitară Văleni şi a început la sfârşitul lunii iulie, prin donarea de haine de sezon săracilor.

„Am pornit de la un program de combatere şi prevenire a criminalităţii şi ne-am extins la acţiuni comunitare“, a declarat Cristian Cocea, şeful postului de poliţie din Văleni, care plănuieşte noi acţiuni în toamna aceasta.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite