Fotbaliștii de la Ceahlăul scapă de ger în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele două săptămâni, nemțenii își vor continua pregătirea returului de campionat la Novara. Vezi aici programul meciurilor amicale pe care fotbaliștii lui Costel Enache le vor disputa în cantonamentul din Italia.

Jucătorii au programată plecarea spre peninsulă cu avionul, din aeroportul de la Bacău, sâmbătă, la ora 18.00.

Cel de-al doilea cantonament al nemțenilor din pauza competițională, după primul stagiu efectuat la Piatra Neamț, va avea loc la Novara, acolo unde Ceahlăul a pregătit și iarna trecută returul pentru liga a II-a.

Lotul cuprinde 26 de jucători din care lipsesc Daniel Barna (trimis la echipa a doua), Lucas Lopez (plecat deja în Italia pentru îngrijiri medicale) și Andrei Pavel (prezent cu Naționala României U-20 în turneul din Turcia). Ultimii doi jucători se vor alătura lotului pe parcursul cantonamentului.

Lotul convocat pentru stagiul din Italia îi cuprinde pe următorii jucători: Villadsen, Jovic, A. Barna (portari), Dumitras, Țepeș, Forminte, Ichim, Vițelaru, Cazan, Drugă (fundași), Bădescu, Monroy, Onciu, Achim, Stana, Marc, Chitoșcă, Popa, Constantinescu, Muscalu, Dobrescu (mijlocași), Gafița, Pavel, Lopez, Margină, Fabbron

La Novara, nemțenii vor disputa și șase partide de pregătire cu caracter amical după următorul program:

-         2 februarie: Novara U-21

-         4 februarie: Caterese

-         5 februarie: Asti Calcio

-         8 februarie: Modena (Serie B)

-          9 februarie: Novara (Serie A)

-         10 februarie: Chiasso (Elveția, Challenge League).

Cantonamentul se va încheia pe 11 februarie, iar pe 25 februarie este programat primul meci din campionat, cu Sportul Studențesc.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite