Fotbaliștii de la Ceahlăul s-au reunit la pregătiri pentru noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din lotul nemțenilor nu vor mai face parte în retur Eugen Cebotaru, transferat în prima ligă din Rusia și Hristu Chiacu, revenit la Dinamo. Fundașul Florin Nohai nu mai este luat în vedere pentru partea a doua a campionatului.

Fotbaliștii echipei Ceahlăul s-au reunit luni dimineață pentru reluarea pregătirilor. În lotul antrenat de Costel Enache au revenit Luca Lopez Garcia și Andrei Vițelaru, refăcuți după accidentări.

Pentru partea a doua a campionatului, tehnicianul nemțenilor nu va mai conta pe serviciile lui Florin Nohai, în timp ce pentru Omerbegovici, Radovanovici și Eccard Matheus clubul așteaptă oferte de la echipe interesesate să-i transfere.

Singura noutate în lotul formației din Piatra Neamț este Dudu Drugă, fotbalist adus de la divizionara C Petrotub Roman.

Jucătorii antrenați de Costel Enache vor efectua stagiul centralizat de pregătire la Piatra Neamț până pe data de 27 ianuarie, după care vor pleca în turneul de pregătire de la Novara (Italia).

Între 28 ianuarie și 11 februarie nemțenii vor juca o serie de meciuri amicale cu  formațiile Novara U-21, Modena (serie B), Novara (serie A) și Chiasso (liga a doua din Elveția).

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite