Neamţ: Foc de avertisment pentru prinderea hoţilor de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Foc de avertisment pentru prinderea hoţilor de fier vechi
Neamţ: Foc de avertisment pentru prinderea hoţilor de fier vechi

Agenţii de poliţie din oraşul Roznov au oprit, de două ori în aceeaşi zi, un tânăr care fura fier vechi cu căruţa

Prima dată, poliţiştii l-au depistat pe minor în jurul orei 13.30 în apropierea unei societăţi comerciale din comuna Săvineşti. Acesta transporta cu o căruţă 150 kg de fier vechi. Suspectul a arătat că a pătruns în interiorul societăţii printr-o spărtură a gardului şi a sustras fierul vechi. Atelajul a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La numai câteva ore distanţă, poliţiştii l-au surprins din nou pe minor în apropierea unui fost complex agricol. Însoţit de tatăl său, Constantin Popa, minorul se îndrepta cu o căruţă către cartierul Speranţa din anexa Izvoare. Deşi poliţiştii au vrut să-i oprească, cei doi şi-au continuat deplasarea, intrând pe o stradă din cartierul Gara Veche din Piatra Neamţ. Fugarii nu au oprit la somaţiile poliţiştilor ci au intrat cu căruţa pe un gang prin care maşina poliţiei nu putea pătrunde.

„Unul dintre agenţii de poliţie a coborât din autoturism şi, după efectuarea somaţiilor legale verbale, a executat un foc de armă, în plan vertical”, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt în cadrul Inpsectoratului de Poliţie Neamţ.
Cei doi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite