Firmele controlate de Umbrărescu primesc lucrările de modernizare a drumurilor din Neamţ şi Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările sunt cuprinse în Programului Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Luna trecută, acelaşi om de afaceri a câştigat şi contractul pentru modernizarea drumurilor  judeţene din Suceava şi Botoşani.

Comisia de evaluare a ofertelor depuse pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene şi de interes local pentru judeţele Iaşi şi Neamţ a finalizat procedurile de evaluare.

„Pachetul de lucrări (proiectare şi execuţie) a fost atribuit asocierii dintre SC Tehnostrade SRL şi Spedition UMB SRL - Subcontractant cu o ofertă de 540.892.030 lei fără TVA. Partea de proiectare va fi realizată de subcontractantul SC Iptana SA",  se arată în comunicatul MDRT.

Constructorul va avea la dispoziţie trei ani să facă proiectul şi lucrarea. Garanţia este de doi ani, impusă prin licitaţie, iar banii vor fi achitaţi în 7 ani, dar nu mai târziu de 2020.

Modalitătile de finanţare alese de guvern sunt creditul furnizor cu plata amânată (firma îşi ia banii de la o bancă, iar banca recuperează apoi de la stat), creditul angajament şi creditul bugetar.

Umbrărescu a câştigat luna trecută primul contract de drumuri din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, dezvoltat de Ministerul condus de Elena Udrea. În valoare de peste 550 milioane lei, acesta vizează modernizarea drumurilor  judeţene din Suceava şi Botoşani.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite