Neamţ: Fetele Miss plimbate cu telegondola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Fetele Miss plimbate cu telegondola
Neamţ: Fetele Miss plimbate cu telegondola

23 de fete din toată ţara au intrat „în cantonament" la Piatra Neamţ pentru finala din România a concursului de frumuseţe „Miss Globe International". Tinerele au stat ieri pe scaunele

23 de fete din toată ţara au intrat „în cantonament" la Piatra Neamţ pentru finala din România a concursului de frumuseţe „Miss Globe International". Tinerele au stat ieri pe scaunele aleşilor locali în sala de Consiliu Municipal şi au primit sugestii de program din partea city managerului Bogdan Puşcaşu.

„Vă recomand să faceţi plimbări zilnice prin oraş, să mergeţi cu telegondola ca să simţiţi cum e la înălţime", le-a sfătuit pe fete administratorul oraşului. Acesta le-a avertizat să nu meargă la solar pentru că bronzul de la ştrandul oraşului e mult mai bun. De altfel, municipalitatea pietreană este partener la evenimentul care se va desfăşura pe platoul de la Curtea Domnească, din bugetul local fiind alocaţi 20.000 de lei.

„Săptămâna aceasta vom avea repetiţii, şedinţe foto şi vom face şi două excursii în judeţ, una la Lacul Bicaz şi una la Cetatea Neamţ", a precizat Marius Seceleanu, managerul firmei care organizează concursul. Finala
naţională va avea loc vineri, iar câştigătoarea va reprezenta România în luna octombrie, în Albania. În acelaşi cadru va fi desemnată şi Miss Supranaţional (premieră) şi Miss Intercontinental (a 38-a ediţie).

În spectacolul de gală, fetele vor prezenta rochii de seară semnate de designerul Oana Săvescu, precum şi creaţii „haute couture" de Cătălin Botezatu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite