Festivalul Zăpezii vine la spartul iernii sub Pietricica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Piatra pe zăpadă“
„Piatra pe zăpadă“

Şefii oraşului şi-au propus să fructifice la maxim ultima zăpadă din acest sezon, organizând primul festival al zăpezii pe pârtia din Piatra Neamţ.

Evenimentul este programat în perioada 20-21 februarie şi se doreşte a fi un spectacol de calitate cu surprize şi concursuri dedicate amatorilor de sporturi de iarnă şi distracţii pe zăpadă. Organizatorii vor pune la bătaie concursuri de schi, snowboard, tubbing, fotbal şi hochei pe zăpadă, concurs de sănii şi sculpturi în gheaţă.

Hochei cu măturoiul

„Am pregătit foarte multe surprize pentru pietrenii de toate vârstele. Vom avea un concurs de aruncat bulgări şi hochei cu măturoiul. Avem pregătite şi numeroase premii, dar şi discotecă în aer liber pentru tineri, cu invitaţi surpriză“, a declarat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Startul la distracţie se va da sâmbătă, 20 februarie, la ora 12.00. Pietrenii care doresc să ia parte activ la „Piatra pe zăpadă“ se pot înscrie gratuit la concursurile pregătite de organizatori chiar în ziua de debut a festivalului. „Le promitem pietrenilor un spectacol reuşit. Atmosfera va fi animată spre seară de o coborâre a schiorilor profesionişti cu făclii aprinse, un foc de tabără şi concerte în aer liber până noaptea târziu“, a adăugat Nicoleta Husaru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite