Neamţ: Începe Festivalul „Zilele Toamnei“ la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Începe Festivalul „Zilele Toamnei“ la Piatra Neamţ
Neamţ: Începe Festivalul „Zilele Toamnei“ la Piatra Neamţ

În această seară va debuta a treia ediţie a „Zilelor Toamnei“ la Piatra Neamţ. Manifestarea care va fi organizată în zona punţii de la ştrand va oferi vizitatorilor produse de sezon:

În această seară va debuta a treia ediţie a „Zilelor Toamnei“ la Piatra Neamţ. Manifestarea care va fi organizată în zona punţii de la ştrand va oferi vizitatorilor produse de sezon: must, berbec la proţap, legume şi fructe de toamnă.

Organizatorii evenimentului, Primăria, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Neamţ le promit pietrenilor şi celor care ne vizitează oraşul în această perioadă patru zile de distracţie. Au fost „mobilizaţi“ mai multe trupe şi artişti renumiţi. „Vor fi patru zile de spectacole pe scena care va fi amplasată în ştrand. De vineri şi până duminică, în fiecare seară începând cu ora 19.00, vor susţine recitaluri trupele Proconsul, Bere Gratis şi Spitalul de Urgenţă. De asemenea, vor cânta pentru pietreni interpreţi cunoscuţi de muzică uşoară precum Andreea Bălan, Puya, Ciro de Luca, Gabriel Dorobanţu, Annes şi Daniela Gyorfi. Le propunem pietrenilor să sărbătorim toamna şi culorile ei împreună cu actriţa Draga Olteanu-Matei“, a precizat viceprimarul Dragoş Chitic.

Comercianţii, mutaţi pe puntea de la Ştrand

Zona expoziţională de la puntea de la Ştrand a convenit atât organizatorilor de concerte, cât şi numeroşilor comercianţi care-şi vor expune mărfurile spre vânzare în cadrul acestui festival. „Ne-am consultat cu firma care se ocupă de partea de spectacole şi chiar şi o parte din comercianţi ne-au solicitat să amenajăm pentru acest festival spaţiul expoziţional de la puntea dinspre Ştrand. Sperăm ca vremea să fie prielnică acestor manifestări, pentru că la ediţia de anul trecut am avut de suferit din cauza zilelor ploioase“, a mai adăugat viceprimarul Dragoş Chitic. Atât organizatorii, cât şi comercianţii speră ca vremea să fie de partea lor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite