Femeia stropită cu diluant şi incendiată cu bricheta a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angela Imbrişcă a fost înmormântată, astăzi, în cimitirul din Săbăoani, judeţul Neamţ. Acuzaţia adusă concubinului acesteia a fost schimbată din vătămare corporală în omor.

Angela Imbrişcă (41 de ani), din Săbăoani, judeţul Neamţ, a murit la Spitalul de Chirurgie Plastică din Iaşi, sâmbătă, 23 iulie. „Necropsia, făcută luni, 25 iulie, a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţă a arsurilor produse chimic şi prin flacără, de  grad IV, care au afect aproximativ 40% din suprafaţa corporală“, a precizat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Neamţ.

Astăzi, începând cu ora 14.00, a avut loc serviciul religios de înmormântare a femeii în cimitirul Săbăoani. Decesul ei a dus la schimbarea acuzaţiei aduse iniţial concubinului acesteia. „Dosarul penal a fost înregistrat iniţial la Poliţia Municipiului Roman, pentru acuzaţia de vătămare corporală. După decesul victimei, dosarul a fost declinat Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, care va stabili noua încadrarea juridică“, a mai declarat Cătălina Bădeanu.

Angela Imbrişcă a fost stropită cu diluant şi aprinsă cu bricheta, de către concubinul ei, Iosif Iosub (46 de ani), după o beţie, în noaptea de 19 spre 20 iulie. Ea a fost transportată, dimineaţă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Municipal Roman, iar apoi a fost transferată la Iaşi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite