Familia femeii ucise de salvare,în doliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Cezar Mihai Coptură(stânga) şi Nicolae Cojocaru îşi jelesc mama
Fraţii Cezar Mihai Coptură(stânga) şi Nicolae Cojocaru îşi jelesc mama

Nemţeanca se certase vineri seară cu băiatul ei, Cezar Mihai Coptură, care era dus de ambulanţă la Psihiatrie în Piatra Neamţ. Când a vrut să urce în maşină, a fost lovită mortal.

În faţa casei familiei Cojocaru din Tarcău au fost aduse coroanele de flori pentru mormânt şi crucea de lemn. Cu un portret la căpătâi, făcut după poza de buletin, Elena era acoperită cu un voal din cauză că a fost desfigurată de salvare.


„Din cauza lui s-au întâmplat toate“


Cei doi fii, Cezar Mihai Coptură şi Nicolae Cojocaru, sunt resemnaţi. Cezar Mihai, care se afla în ambulanţa care a ucis-o pe mama lui, nu s-a mai dus la Spitalul Judeţean Neamţ pentru a fi internat la Psihiatrie. Bărbatul a mers aseară să aprindă o lumânare în locul în care şi-a dat duhul mama lui. Cezar Mihai Coptură este considerat de tatăl său ca vinovat de moartea mamei.


„Din cauza lui s-au întâmplat toate. Dacă nu îşi vede de treaba lui, eu nu mai am ce-i face. A omorât-o pe maică-sa, eu ce să-i mai fac?!“, se plângea tatăl lui vitreg, Nicolae Cojocaru. Soţul femeii decedate nu părea măcinat de vreo dorinţă de răzbunare şi a spus că nu vrea decât ca fiul vitreg să-şi vadă de propria viaţă. „I-am zis «Vezi-ţi de treaba ta! Ai rămas fără mamă, ce vrei mai mult de atât?»“, explică bărbatul îndoliat.


Nici de la şoferul de pe ambulanţă nu doreşte nimic. „Ce să-i cer? Bani?! Ce să-i fac? Nici nu-l cunosc“, ne-a spus bărbatul rămas văduv. De acasă şi până la locul accidentului, Cezar Mihai Coptură a fost însoţit vineri de poliţistul comunitar Gheorghe Râştei din Tarcău din cauză că era cunoscut cu probleme psihice şi pentru violenţă. Conform poliţistului comunitar, însuşi Cezar Mihai Coptură sunase de acasă la serviciul de urgenţă 112, în jurul orei 10.10, pentru a solicita intervenţia poliţiştilor şi internarea la Psihiatrie, pentru că fusese bătut de mama lui.


Familie dezbinată de consumul de alcool


„În familia lor e vechi năravul cu scandalul la băutură. Cezar a sunat vineri noaptea la 112, să reclame că l-a bătut maică-sa. Femeia s-a dus acasă la băiat să petreacă acolo. Erau beţi toţi, cei doi băieţi şi mama lor, mai puţin nora“, a declarat Gheorghe Râştei, poliţist comunitar.
Conform acestuia, Coptură făcuse scandal de mai multe ori, la cârciuma din sat şi chiar la Primărie, ameninţând că-şi taie venele. După o astfel de reprezentaţie, fusese amendat cu 200 de lei, în urmă cu câteva zile.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite