FOTOGALERIE Concurenţi din întreaga ţară s-au adunat la concursul de sporturi extreme „Tare ca Piatra"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

74 de tineri îşi demonstrează talentul la coborât muntele Cozla cu bicicleta (proba de downhill) şi la mânuit placa de skateboard în Ştrandul Tineretului din Piatra Neamţ. Vezi aici ce vârstă are cel mai tânăr participant la proba de downhill.

Startul celei de-a şasea ediţii a concursului naţional de sporturi extreme „Tare ca Piatra" a fost dat sâmbătă, 23 iulie, iar competiţia continuă şi astăzi. Atât la proba de downhill, cât şi la cea de skate s-au înscris câte 74 de concurenţi veniţi din întreaga ţară.

Dacă proba de skate a devenit deja tradiţională pentru concursul de la Piatra Neamţ, cea de downhill a fost introdusă abia anul trecut. Pasionaţii de ciclism montan trebuie să coboare pe traseul amenajat pe muntele Cozla, de la punctul de sosire al telegondolei, şi să ajungă în cel mai scurt timp pe platoul de la Colibele Haiducilor.

image

CLICK pe poze pentru Galeria Foto

Cel mai tânăr participant este Sebastian Grosu, din Sinaia, şi are numai 13 ani. Citeşte în Suplimentul de Moldova al ziarului Adevărul de luni, 25 iulie, despre performanţele tânărului sinaiot.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite