Neamţ: Peste 1.000 de amenzi pe Drumul European E85

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Peste 1.000 de amenzi pe Drumul European E85
Neamţ: Peste 1.000 de amenzi pe Drumul European E85

În doar 12 zile, poliţiştii din Neamţ au aplicat 1.048 de sancţiuni contravenţionale pe DN2-E85, drumul pe care se întâmplă cele mai multe accidente rutiere.

Un număr de 18 şoferi au rămas fără permise de conducere, fiind găsiţi vinovaţi că au depăşit cu mai mult de 50 km/h regimul legal de viteză admis pe sectorul de drum respectiv, în 10 cazuri, sau că au depăşit neregulamentar, în celelalte opt cazuri, după cum se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Totodată, au fost constatate două infracţiuni la regimul circulaţiei şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.
Acţiunile poliţiştilor au loc în cadrul unui program de reducere a accidentelor rutiere pe DN2-E85, coordonat şi monitorizat de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Consecinţa verificării traficului rutier de către poliţişti a fost un accident mai puţin faţă de perioada similară a anului trecut, când au fost două accidente. De asemenea, numărul accidentaţilor uşor a fost mai mic cu unu. Acţiunea continuă până la sfârşitul lunii august.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite