Dublă inaugurare la Sala Polivalentă din Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an de la concertul trupei Phoenix, în octombrie 2011 spaţiul va fi din nou deschis oficial pentru a găzdui Super Kombat

Pe 20 noiembrie 2010, oficialităţile din Piatra Neamţ au tăiat panglica la Sala Polivalentă aflată la ieşirea din oraş spre Roman. Pietrenii s-au putut bucura atunci de un concert gratuit susţinut de legendara formaţie Phoenix, chiar dacă muncitorii mai aveau de lucrat încă la finisajele interioare, la montarea obiectelor sanitare în băi şi a scaunelor în sală, dar şi la amenajarea la subsol a unui restaurant-sală de mese pentru sportivi. Nici locurile de parcare nu fuseseră amenajate la acea dată.

Construcţia Polivalentei din Piatra Neamţ a început în urmă cu 11 ani, valoarea totală a investiţiei depăşind 7 milioane de euro, bani asiguraţi de Compania Naţională de Investiţii şi de bugetul local. Capacitatea sălii este de 4.000 de locuri, clădirea fiind dotată cu pardoseală hiperelastică, sală de forţă, tabelă de marcaj electronică, cabinet medical, săli de încălzire şi vestiare.

A doua inaugurare, la un an distanţă

În 2011, la un an după prima tăiere de panglică, municipalitatea anunţă din nou inaugurarea sălii, cu o gală de Super Kombat, care va avea loc pe 15 octombrie. „În urma unui parteneriat cu Federaţia Română de Local Kombat, vom inaugura Sala Polivalentă. Cu această ocazie, vom avea parte de o prezentare extraordinară. Evenimentul va fi transmis pe multe posturi de televiziune. Este o oportunitate de a promova imaginea municipiului Piatra Neamţ în toată lumea. Acest eveniment a venit ca o surpriză, noi vroiam să inaugurăm sala cu ocazia «Trofeului Carpaţi», organizat de Federaţia Română de Handbal, însă a apărut acest eveniment care este categoric mai spectaculos“, a spus primarul Gheorghe Ştefan.

Dacă evenimentul din 15 octombrie va avea priză la public, Eduard Irimia, promotorul Local Kombat speră să introducă în circuitul de la Piatra Neamţ câte o gală pe an. „Sala Polivalentă are toate condiţiile. Sunt convins că evenimentul va fi apreciat de public. Super Kombat se află pentru prima dată în Piatra Neamţ. Va fi cea mai bună gală a anului. O să avem o piramidă de patru grei, care se vor lupta în două semifinale, iar în finală, doi, în aceeaşi seară. Învingătorul se va califica în finala de la Frankfurt“, a declarat Eduard Irimia.Printre greii aşteptaţi în octombrie în oraşul de la poalele Pietricicăi se numără Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei şi Ionuţ Iftimoaie. Preţul unui bilet de intrare va fi 50 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite