Drumurile din judeţ, reparate cu 6,9 milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a scos la licitaţie lucrările de reparaţii şi întreţinere a drumurilor  din judeţ pentru acest an, iar firmele de profil pot obţine un contract de 6,9 milioane de lei cu TVA

„În aceeaşi sumă sunt cuprinse şi reparaţiile curente la un pod situat între Hanu Ancuţei şi Tupilaţi, şi la cel care permite accesul spre Mănăstirea Războieni. De asemenea, vor fi executate marcaje rutiere pe 100 de kilometri de drum şi vor fi montate 293 de table indicatoare“, a precizat Dana Macsim, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Neamţ.

Sume mari pentru asfaltări
Potrivit anunţului de participare la licitaţie, cea mai mare parte a sumei, respectiv 4,8 milioane de lei, va fi alocată pentru turnarea de covoare asfaltice pe 23,5 kilometri de drumuri. Pe locul secund ca pondere din sumă vor fi lucrările de plombare a îmbrăcăminţii asfaltice pe 19.600 de metri pătraţi, iar a treia categorie de lucrări o reprezintă întreţinerea a 132,5 kilometri de drumuri pietruite.

Termenul pentru finalizarea lucrărilor este de opt luni din momentul atribuirii contractului. Cererile de participare ale firmelor interesate pot fi depuse la Consiliul Judeţean până pe 25 martie, la ora 9.00, iar deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite