Draga Olteanu Matei promovează Piatra Neamț la Târgul de Turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Draga Olteanu Matei la standul municipiului Piatra Neamt
Draga Olteanu Matei la standul municipiului Piatra Neamt

Actrița a fost prezentă la standul municipiului de la pavilionul expozițional Romexpo București. Sloganul folosit de edilii ca să atragă turiștii este „Piatra-Neamt, un loc minunat!".

Autoritățile locale s-au prezentat la eveniment cu gândul să convingă cât mai mulți turiști că Piatra-Neamț e orașul în care, indiferent de antotimp, vor gasi multe lucruri de vizitat.

La standul orașului au fost prezenți actorii Draga Olteanu Matei și Vasile Muraru, viceprimarul Ana Monda și Mihai Apopei, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

„Piatra Neamț nu este un colț de rai, este mijlocului raiului! Dumnezeu și-a revărsat aici toate bogățiile. E orașul în care am venit ca turist și am rămas ca locuitor", a spus Draga Olteanu Matei.

 Edilii pietreni le propun vizitatorilor două produse turistice: un circuit care include muzeele, bisericile din oraș și un prânz la un resturant cu specific tradițional. Al doilea produs include o vizită la baza hipică, plimbare cu telegondola și drumeții în munții care străjuiesc orașul.

„Consider că trebuie neapărat să vizitați orașul nostru, să-i simțiți pulsul, să-i cunoașteți oamenii, istoria, și sunt convinsă că veți dori să vă întoarceți cât mai curând", a spus viceprimarul Ana Monda.

Târgul de Turism al României se va încheia duminică, 6 noiembrie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite