Neamţ: Două incendii în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Două incendii în ultimele 24 de ore
Neamţ: Două incendii în ultimele 24 de ore

Un bărbat care dormea în casa care luase foc a fost trezit şi salvat de vecini

Citeşte şi Pietrenii sunt avertizaţi să prevină incendiile de sezon

Pompierii au intervenit ieri după amiază cu trei autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe situată pe str. 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamţ.

Fiul proprietarei, Vasile P., 54 de ani, a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină. După câteva încercări nereuşite, a aruncat sticla de plastic aprinsă afară, în preajma unei grămezi de lemne, stivuită lângă peretele casei. Focul a aprins lemnele şi s-a extins la acoperişul locuinţei. Bărbatul care a rămas în locuinţă pentru a se odihni, a fost salvat de un vecin care a observat incendiul si l-a trezit.

"Au ars cca 100 mp din acoperişul casei şi s-au deteriorat instalaţia electrică şi plafonul locuinţei. Valoarea aproximativă a bunurilor distruse este de 30000 de lei, iar cea a bunurilor salvate este de 150.000 de lei”, a precizat căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvât al ISU Neamţ.

Un alt incendiu la care au intervenit pompierii a izbucnit ieri seară la gunoiul depozitat pe un teren viran din cartierul Ciritei. Au ars cca 200 kg de gunoi şi reziduri menajere. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind utilizarea focului deschis în spaţii deschise.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite