Doi schiori s-au ciocnit violent pe pârtia Cozla din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut duminică seară, la ora închiderii amenajării, atunci când pe pârtie nu erau decât cei doi schiori. Una din victime, un tânăr de 27 de ani, a fost tăiată la mușchii antebrațului de cantul schiului.  

Accidentul a avut loc în jurul orelor 22.00, cu puțin timp înaintea închiderii programului de lucru al pârtiei Cozla. Cei doi schiori au reușit „performanța" să se ciocnească violent pe o pistă la acel moment absolut goală.

Citește și: Au apărut primele accidente pe pârtia de schi de pe muntele Cozla

Nervi întinşi la maximum de haosul provocat de zăpadă. Angajaţi RATP agresaţi în trafic la Iaşi FOTO

În urma impactului care s-a produs în zona mediana a pistei, unul din schiori a suferit o secțiune profundă a mușchilor antebrațului.

„La sosirea echipei Salvamont care se pregătea de procedura numită <<ultima verificare>>, Cristian I, în vârstă de 27 de ani, din Piatra Neamț, avea hemoragie mare, zăpada din jur fiind împroșcata de sânge . S-a acordat primul ajutor care a constat în oprirea hemoragiei, iar ulterior a fost transportat la mașina ambulanței care a reușit să urce cu destulă dificultate până în zona Terasa Gospodinelor", a spus Raul Papalicef, șeful Serviciului Salvamont Neamț.

Salvatorii au constatat că rana victimei a fost realizată de cantul schiului unuia din schiori în timpul coliziunii.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite