Doi nemţeni băuţi au fost agresaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din judeţul Neamţ au avut nevoie de paramedicii SMURD după ce au consumat băuturi alcoolice şi au fost agresaţi.

Pe 6 ianuarie la ora 14.28 paramedicii au fost anunţaţi că Romică B., de 42 de ani din Budeşti, comuna Făurei are nevoie de ajutor specializat. Acesta a fost victima unei agresiuni şi suferea un traumatism şi o plagă. Echipajul l-a pansat şi l-a transportat la spital.

În aceeaşi zi, la ora 22.15 paramedicii au fost chemaţi pentru a-i acorda primul ajutor unui tânăr de 19 ani din Piatra Neamţ. Acesta avea un traumatism provocat prin agresiune. După ce i s-a acordat primul ajutor, băiatul a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

În ambele cazuri, nemţenii consumaseră o cantitate mare de alcool. Doctorii au avertizat populaţia că în această perioadă consumul de alcool nu este indicat, unii nemţenii nu au ascultat sfatul specialiştilor.

A încasat o bătaie bună datorită spiritului civic

Pe tot parcursul zilei, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit în 11 cazuri pentru a acorda primul ajutor. 9 persoane din Piatra Neamţ şi 2 din Roman au avut nevoie de ajutor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite