Doi nemţeni au murit electrocutaţi. Unul era la pescuit, iar altul încerca să repare reţeaua electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ambele cazuri medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Un bărbat de 57 de ani din comuna nemţeană Sagna a ajuns la morga Spitalului Roman după ce s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune aflat în apropierea locuinţei pentru a repara reţeaua electrică din zonă. Bărbatul s-a electrocutat şi a căzut în gol de la o înălţime de cinci metri. Deşi la faţa locului a ajuns şi un echipaj al Ambulanţei Neamţ, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Pe 20 iulie, un alt nemţean, de 30 de ani, din localitatea Pipirig, şi-a găsit sfârşitul la pescuit. Acesta ieşise împreună cu prietenii să pescuiască pe malul Ozanei. „Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că aceştia pescuiau ilegal, folosind un cablu electric alimentat la reţeaua locuinţei unuia dintre ei, cablu care era prins pe o furcă metalică. În momentul în care C. Florin a introdus în apă furca de care era prins cablul electric, s-a dezechilibrat şi a căzut, electrocutându-se", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tânărul a fost scos din apă de amici şi transportat la Dispensarul Uman din comună, unde s-a constatat decesul. „În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj

piscicol, fiind întocmit şi un dosar penal de moarte suspectă", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite