Doi nemţeni au intrat în gospodăria unei femei, au luat-o la bătaie şi i-au incendiat un depozit de cereale din curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce au bătut-o pe femeie, cei doi  au dat foc unui depozit de cereale aflat în curtea casei
După ce au bătut-o pe femeie, cei doi au dat foc unui depozit de cereale aflat în curtea casei

O tânără de 26 de ani, din comuna nemţeană Pânceşti, a sunat duminică la numărul unic de urgenţe 112 şi a anunţat că doi bărbaţi, pe care nu-i cunoaşte, i-au dat foc la casă. Poliţiştii le-au întocmit celor doi dosar penal pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în dimineaţa de 6 noiembrie, în jurul orei 06.45, M. Ştefănel, de 38 de ani, din Roman, şi A. Costel, de 18 ani, din comuna Pânceşti, au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei reclamantei. M. Ştefănel a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar A. Costel a dat foc unui depozit de furaje ce se afla în curte", a precizat inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Au ars 25 de tone de nutreţ pentru animale, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 4.000 de lei.

„Victima a fost îndrumată la Serviciul de Medicină Legală Neamţ, în vederea obţinerii unui certificat medico - legal, în funcţie de care se va face cu exactitate încadrarea juridică a faptei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi distrugere", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite