Neamt: Distracţie în vremuri mohorâte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grătarul de weekend poate fi înlocuit, atunci când plouă, cu piscina, sala de gimnastică sau cluburile.

Clienţii fideli ai cluburilor sunt cei cu dare de mână. Deşi mic, oraşul le oferă o gamă diversificată. „Eu abia aştept sâmbăta să ies cu amicii mei. Mergem să dansăm, să ascultăm house până dimineaţa“, a spus tânărul  Marius Dăscălescu. La polul opus, oferta pentru iubitorii artei, este mai „subţire“, sporadică şi slab mediatizată. Ca o excepţie, astăzi şi mâine, la Teatrul Tineretului, are loc Festivalul de Teatru pentru Copii „Tinereţe Fără Bătrâneţe”.


Aşa că părinţii, care nu vor să-şi lase copiii pradă televizorului în acest week-end, pot merge împreună cu aceştia pentru a urmări câteva piese de teatru. Puţin mai costisitoare, dar care fac deliciul amatorilor de mişcare sunt activităţile care îmbină utilul cu plăcutul. Partidele de tenis de masă, biliard sau bowling programate la final de săptămână sunt la mare căutare în topul preferinţelor celor dornici de mişcare.

Fotbal la TV, soluţia ieftină

Şi centrele de întreţinere au priză la pietreni. Cei cu mai multe pretenţii şi cu dare de mână pot avea o duminică relaxantă la o şedinţă de înot, saună, sau masaj. Doamnele care intră în posesia cardurilor de credit ale soţilor pot beneficia de cele mai sofisticate tratamente: băi turceşti sau împachetări cu aur, care să le încarce cu energie pentru următoarea săptămână.

„În weekend merg cu prietenele câteva ore la un salon, unde ne răsfăţăm cu o saună şi un jacuzzi”, povesteşte Ioana Munteanu, secretară. Din peisaj nu lipseşte cea mai ieftină modalitate de petrecere a timpului liber într-un final de săptămână cu vreme rea. „Diseară este finala Cupei României la fotbal şi îmi aştept prietenii în vizită, la o bere rece”, spune resemnat Mihai Robert Bumbu taximetrist.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite