Directorul tehnic al companiei Apa Serv Neamț s-a sinucis în fața fiului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe fondul unei discuții tensionate în familie, Cristinel Cușu a luat un cuțit de pe masa din bucătărie și l-a înfipt de trei ori în zona inimii. Bărbatul nu a mai trăit în ciuda eforturilor medicilor care au încercat să-l resusciteze.

Tragedia a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.30, după ce directorul tehnic a ajuns acasă de la o întrunire aniversară a companiei județene Apa Serv. Gestul făcut de Cristinel Cușu (45 de ani) a venit în urma unui conflict verbal spontan pe care acesta l-a avut cu membrii familiei, întreaga scenă petrecându-se în fața unuia dintre cei doi fii, în vârstă de 19 ani și a socrului său.  

„Pe fondul unui conflict verbal spontan a luat un cuțit de pe masa din bucătărie și și-a aplicat un număr de trei lovituri cu cuțitul în zona inimii", se arată în comunicatul oficial al Poliției Neamț.

 Victima a fost transportată la Spitalul Județean Neamț cu o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă la spital a survenit decesul.

„Regretăm profund pierederea unui om deosebit, un bun profesionist", a spus Bianca Ivașca, purtătorul de cuvânt al companiei județene de apă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite