Directorul cuțitar din Piatra Neamț a scăpat de acuzația de tentativă de omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Leșovschi a scăpat de acuzația de tentativă de omor foto: Mihael Balint
Dumitru Leșovschi a scăpat de acuzația de tentativă de omor foto: Mihael Balint

Agresorul contabilei de la Commetex este cercertat în stare de libertate și s-a ales cu dosar penal doar pentru vătămare corporală. Raportul medico legal precizează că leziunile femeii înjunghiate necesită între 22 și 24 zile de îngrijiri medicale și că nu au fost de natură să-i pună viața în pericol.

Contabila înjunghiată miercuri, 7 decembrie, de directorul societății Commetex Piatra Neamț, a fost salvată în urma intervenției chirurgicale suferite la Spitalul Județean de Urgențe. Medicii au spus că pacienta avea o jumătate de litru de sânge în cavitatea toracică şi încă pe atât în abdomen după ce lama cuţitului de vânătoare folosit de agresor i-a fracturat o coastă şi i-a atins pleura unuia dintre plămâni. Mai mult, femeia avea tăieturi pe mâini de la gesturile de apărare în fața directorului Dumitru Leșovschi (71 de ani).

Agresorul este cercertat însă în stare de libertate și s-a ales cu dosar penal doar pentru vătămare corporală, deși scena petrecută în biroul firmei duce cu gândul la tentativă de omor.

„Victima a fost expertizată din punct de vedere medico - legal stabilindu-se că leziunile necesită între 22 și 24 zile de îngrijiri medicale și nu au fost de natură să-i pună viața în pericol. Victima prezenta plagă înjunghiată hemitorace drept și hemiabdomen drept, penetrante și hemoragie", se precizează în comunicatul oficial al Poliției Neamț.

Pentru cel puțin 60 de zile de îngrijiri medicale, încadrarea la tentativă de omor se făcea din oficiu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite