Depozit de țigări de contabandă descoperit într-o livadă din Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, foto: arhiva Adevărul
Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată, foto: arhiva Adevărul

Polițiștii rutieri din Târgu Neamț au confiscat 10.000 de pachete de țigări de contrabandă transportate cu mașina de un harghitean. Agenții de circulație au descoperit depozitul de țigări după ce șoferul nu a oprit la semnalul regulamentar.

Polițiști din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu Neamț au descoperit transportul după ce un șofer care circula pe strada Mărășești nu a oprit autoturismul la semnal.

După o urmărire ca-n filme, autoturismul a fost oprit în localitatea Petru Vodă, din  comuna Poiana Teiului, iar la volanul mașinii a fost identificat A. Csaba, de 34 de ani, din comuna Cristuru Secuiesc, județul Harghita.

Polițiștii au stabilit că bărbatul transporta țigări fără documente legale de proveniență și de aceea nu a oprit la semnalul polițiștilor.

„Cantitatea de țigări a fost găsită ascunsă într-o livadă. Procedându-se la inventariere s-a constatat că A. Csaba a transportat 9.990 de pachete de țigări, respectiv 199.800 de țigarete,  ambalate în baxuri,  de proveniență Republica Moldova", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Valoarea țigărilor a fost evaluată la suma de 39.960 de lei, iar întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite