O Dacie a rupt uşa unui autocar cu copii veniţi la telegondola din Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O ciocnire produsă în apropierea staţiei de pornire a telegondolei a speriat mai mulţi copii veniţi în excursie la Piatra Neamţ, astăzi, în jurul orei 15.30.

Mai mulţi copii aflaţi într-un autocar care staţiona în apropiere de staţia de pornire a telegondolei au tras o sperietură zdravănă, după ce în autovehiculul lor s-a izbit o Dacie. Condusă de un pietrean beat care a pierdut controlul direcţiei, Dacia a smuls una dintre uşile mijlocului de transport în comun şi s-a turtit de spatele autocarului.

Copiii şi-au continuat programul şi erau plecaţi cu telegondola când mai mulţi poliţişti făceau cercetarea la faţa locului. „Şoferul este din Piatra Neamţ, are 57 de ani şi avea o alcoolemie de 1,14 grame la litrul de aer expirat, conform indicaţiilor alcooltestului“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

În accident nu a fost rănită niciopersoană, dar şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice este cercetat într-un dosar penal deschis pe numele lui.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite