Curs gratuit pentru nemţenii care visează la propria afacere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursul de iniţiere în lumea afacerilor va dura patru zile şi va fi susţinut de reprezentanţi ai CCI Bucureşti
Cursul de iniţiere în lumea afacerilor va dura patru zile şi va fi susţinut de reprezentanţi ai CCI Bucureşti

Nemţenii care vor să-şi deschidă propria afacere, dar nu ştiu paşii pe care trebuie să-i urmeze, se pot înscrie, până pe 1 noiembrie, la un curs practic gratuit găzduit de Camera de Comerţ şi Industrie Neamţ.

Cursul „Competenţe manageriale şi antreprenoriale pentru iniţierea unei afaceri şi ocuparea pe cont propriu" este finanţat din fonduri europene şi va fi susţinut de reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Bucureşti. „Pentru luna noiembrie selectăm 40 de cursanți, persoane care doresc să iniţieze o afacere - în special tineri cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani, din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui pentru a participa la o sesiune de curs de 4 zile", se arată în anunţul făcut de CCI Neamţ.

Perioada de desfășurare a cursului va fi aleasă în funcție de asigurarea numărului minim de cursanți / grupă. Pachetul de formare și mesele sunt gratuite pentru toţi participanţii.

Numărul minim de cursanţi selectaţi pentru o grupă va fi de 20 de persoane, iar cei care vin din judeţele vecine vor beneficia de cazare şi de decontarea transportului. Înscrierile se fac la CCI Neamţ până la 1 noiembrie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite