Cuplaj de volei în premieră la Sala Polivalentă din Piatra Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele de la Unic vor juca primul meci oficial în Polovalentă
Fetele de la Unic vor juca primul meci oficial în Polovalentă

Iubitorii sportului pot urmări sâmbătă după amiază, începând cu ora 16.00, evoluția celor două reprezentante ale județului în prima divizie de volei. Oficialii de la VCM LPS Piatra Neamț și Unic promit un spectacol de calitate în primul cuplaj de volei care va avea loc în noua sală de sport. 

Băieţii de la Municipal vor deschide spectacolul sportiv de la ora 16.00 când vor juca împotriva Universităţii Timişoara. Pietrenii întâlnesc ocupanta ultimului loc într-o partidă în care antrenorii Dan Gavril şi Nicu Buruş ar putea să-şi mai odihnească dintre titulari, mai ales că unii dintre ei acuză probleme de sănătate.

În al doilea meci al zilei, Unic Piatra Neamț va juca în compania Penicilinei Iași. Elevele antrenate de Mihaela Voivod au șansa să-și mențină poziția de lider și după trei etape dacă vor câștiga disputa fără a pierde niciun set.

Meciul cu Penicilina Iași și cel de miercuri, tot pe teren propriu, cu echipa din Cluj sunt teste utile pentru participarea voleibalistelor pietrene în cupele europene. Marți, 29 noiembrie, Unic va juca la Bratislava cu Slovan, iar manșa retur este programată pe 8 decembrie la Piatra Neamț. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite