Cristian Gaţu, preşedintele FRH: „Aştept cu emoţie întâlnirea cu publicul din Piatra Neamţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele FRH Cristian Gaţu şi selecţionerul Vasile Stângă
Preşedintele FRH Cristian Gaţu şi selecţionerul Vasile Stângă

De vineri şi până duminică, la Sala Polivalentă are loc cea de-a 39-a ediţie a întrecerii internaţionale de handbal masculin dotată cu Trofeul Carpaţi. În competiţie participă selecţionata A şi B a României, cele ale Ucrainei şi Iordaniei. Vezi aici programul complet al partidelor din weekend.

Primul meci al turneului va avea loc vineri, de la ora 17.00 când se vor întâlni România B şi selecţionata Ucrainei. Două ore mai târziu, în faţa publciului va evolua naţionala A a României, antrenată de Vasile Stângă în compania Iordaniei.

„Sâmbătă va fi un regal al handbalului. De la ora 14.45 România Tineret va juca cu România Juniori, după care România A va întâlni în cadrul turneului România B. Publicul va putea vedea sâmbătă ce are mai bun România în materie de handbal masculin", a spus preşedintele Federaţiei, Cristian Gaţu.

Sâmbătă seară, în ultimul meci al zilei, de la ora 19.00 se vor întâlni selecţionatele Iordaniei şi ale Ucrainei.

Duminică, România A va întâlni Ucraina de la ora 10.30, iar de la ora 12.30 România B va juca în compania selecţionatei Iordaniei.

„Aştept cu emoţie întâlnirea cu publicul nemţean, cândva cunoscător de handbal.  În Bucureşti suntem obişnuiţi să jucăm şi cu 100 de spectatori, aici vrem să vedem interesul publicului pentru că la Piatra Neamţ vom juca şi meciurile cu Luxemburg, de luna viitoare, şi cu Belarus din ianuarie", a mai spus Gaţu.

Biletele s-au pus în vânzare încă de joi, 27 octombrie, la casele de la stadion, şi la Sala Polivalentă. Intrarea la meciurile din competiţia internaţională de handbal costă 5 lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite