Cristian Dragomir a fost actor între scene de tâlhărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un al doilea actor în filmul "Eu când vreau să fluier" a fost arestat de magistraţii de la Piatra Neamţ. El este acuzat că în iunie anul trecut, după ce a terminat flimările la pelicula lui Florin Şerban, a tâlhărit două femei din oraş.

Cristian Dragomir, de 20 de ani, din Bacău, unul din protagoniştii filmului lui Florin Şerban „Eu când vreau să fluier, fluier" a fost arestat de magistraţii Judecătoriei Piatra Neamţ, pentru 29 de zile sub acuzaţia de tâlhărie. Tânărul este acuzat că pe 16 iunie 2009 a acostat două femei din Piatra Neamţ - una de 54 de ani, iar cealaltă de 75 de ani - şi le-a smuls lănţişoarele de aur de la gât. Acuzatul se apără şi spune că el doar era de faţă când s-au comis faptele, dar nu a fost el cel care a comis tâlhăriile.

Interesant este că filmările pentru producţia premiată la Berlin cu trofeul «Ursul de Argint» au început în aprilie 2009 şi au durat trei luni, iar faptele comise pentru care este cercetat  Dragomir au avut loc imediat după turnarea peliculei.

Al doilea erou de film arestat  într-o lună

La începutul săptămânii, Dragomir fusese reţinut şi de poliţiştii din Bacău care îl căutau pentru acelaşi gen de fapte. Pe 27 aprilie a fost dus la Judecătorie şi arestat, dar a doua zi, Tribunalul Bacău l-a pus în libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara. Spre ghinionul lui, Cristian a fost preluat de poliţiştii din Neamţ care îl căutau pentru faptele din iunie 2009. 

Arestarea tânărului băcăoan vine la două săptămâni după ce şi Papan Chilibar, personajul «Ursu» din filmul premiat la Berlin a fost reţinut de poliţie. Papan este cercetat pentru furt calificat. Fapte pentru care este anchetat a avut loc în luna ianuarie 2010, când mai mulţi suspecţi au spart sediul unei agenţii imobiliare.       

Cristian Dragomir a fost selectat de regizorul Florin Şerban, în timp ce era deţinut în Penitenciarul Tichileşti. Tânărul era condamnat la doi ani jumătate de închisoare, pentru că a comis un jaf din apartamentul viceprimarului de Bacău, Laurian Lucaş, şi a fost eliberat în ianuarie anul trecut.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite