Crăciun cu gospodării mistuite de flăcări în Neamț

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au fost solicitați să stingă incendii și în perioada Crăciunului
Pompierii au fost solicitați să stingă incendii și în perioada Crăciunului

În ajun și în prima zi de sărbătoare, pompierii nemțeni au intervenit pentru stingerea incendiilor produse la Pângărați, Roznov, Bicaz și Ceahlău. În cea mai mare parte a cazurilor, flăcările au fost cauzate de jarul nestins din sobe.

Noaptea trecută, echipele de intervenție ale ISU Neamț au fost solicitate să intervină la locuința lui B. Mihai din satul Ceahlău care luase foc din cauza jarului din sobă. Două autospeciale cu apă și spumă și o mașină de la serviciul voluntar pentru situații de urgență din comuna Ceahlău s-au deplasat la câteva minute după miezul nopții și au stins incendiul care a mistuit 20 metri patrați din peretele casei și acoperișul pe o suprafață de 40 mp.

În dimineața de Crăciun, la ora 3.34, pompierii au fost chemați să stingă flăcările care cuprinseseră o casă de pe strada Trandafirilor din Roznov, care a fost afectată din aceeași cauză. Jarul sau scânteile din sobă au aprins locuința lui I. Gheorghe, afectând acoperișul din tablă și un perete al casei.

Duminică seară, în jurul orei 19.00, pompierii au fost chemați și la un bloc din orașul Bicaz, situat pe strada Barajului. Locatarii imobilului au fost alertați deoarece luase foc funininginea care se depusese în interiorul unui coș de fum necurățat.

În ajunul sărbătorii Crăciunului, echipajele de pompieri au intervenit cu trei autospeciale pentru a stinge incendiul produs la locuința lui D.Ștefan Ioan, din satul Păngărați. Un cablu electric defect a generat un incendiu soldat cu pagube materiale (acoperiș, tâmplăria din lemn la două camere de la mansardă). În timpul intervenției soția proprietarului, de 62 de ani, a suferit un atac de panică.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite