Costel Enache: „Portarul Villadsen va pleca la Steaua, la schimb cu doi jucători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Enache, antrenor principal FC Ceahlăul
Costel Enache, antrenor principal FC Ceahlăul

Antrenorul de la Ceahlăul a răspuns cu o glumă zvonurilor lansate în săptămâna dinaintea meciului cu Steaua care-l dau pe goalkeeperul danez ca și transferat la gruparea din Ghencea.

Tehnicianul nemțenilor crede că varianta plecării portarului Thomas Villadsen la Steaua face parte dintr-o strategie pusă la cale de bucureșteni pentru meciul direct care va avea loc duminică la Piatra Neamț.

„Dacă ar fi să glumesc, și să creem și noi panică, aș putea să spun și eu că, într-adevăr, Villadsen va pleca la Steaua, la schimb cu doi jucători. Rămân rezervat și nu o să dau numele celor doi jucători care vor pleca de la Steaua la Piatra Neamț", a făcut haz tânărul antrenor de la Ceahlăul.

Enache susține că portarul danez este un jucător cu un moral puternic, realist și profesionist care nu va fi influențat mental de discuțiile iscate în jurul unui posibil transfer la Steaua.

„Ne-ar bucura interesul pentru jucătorii noștri pentru că atunci s-ar confirma valoarea lor și munca serioasă care se face la clubul nostru", a mai adăugat Costel Enache.

Partida de la Piatra Neamț dintre Ceahlăul și Steaua, contând pentru etapa a 14-a a Ligii I, este programată să se desfășoare duminică de la ora 20.30.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite