Neamţ: Fetiţa care a cucerit juriul de la „Mamaia Copiilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Fetiţa care a cucerit juriul de la „Mamaia Copiilor“
Neamţ: Fetiţa care a cucerit juriul de la „Mamaia Copiilor“

Mara Corlade din Piatra Neamţ a primit o excursie la Disneyland

Citeşte şi: Trofeul "Mamaia Copiilor" vine la Neamţ

Artista de zece ani a obţinut duminică locul întâi la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare cu piesa „Vis de ţigan“.

„Sinceră să fiu, nu-mi vine să cred! Am realizat că este real când mă strigau toţi să merg la scenă. Nu mă aşteptam”, a declarat Mara, asaltată de mesaje şi telefoane de felicitare de către cunoscuţi.
Fetiţa povesteşte că grupa de vârstă la care a participat i s-a părut cea mai dificilă pentru că au fost mulţi copii talentaţi.
Dintre cei 14 concurenţi care s-au întrecut duminică seara la „Mamaia Copiiilor“ 2009, patru au fost din Piatra Neamţ.

„Parcă plutim! Ne aşteptam la un loc pe podium, dar nu la trofeu!  «Mamaia Copiilor» este vârful festivalurilor de muzică pentru copii. E incredibil că Mara a reuşit performanţa aceasta la vârsta ei!’’, a spus emoţionat Gabriel Corlade, tatăl artistei.

O excursie la Disneyland, marele premiu

Pe lângă trofeul obţinut, organizatorii i-au oferit câştigătoarei şi o excursie la Disneyland. În plus, Mara a primit şi trofeul „Mihai Trăistariu”, iar cântăreţul i-a promis fetei că o va promova în deschiderea concertelor sale. „A smuls opt note de 10 de la juriu. Şi eu i-am dat 10“, a afirmat Mihai Trăistariu.


Mara s-a născut la Piatra Neamţ, are zece ani şi iubeşte muzica şi teatrul în egală măsură. A început să cânte încă de la grădiniţă, dar îşi doreşte foarte mult să devină actriţă. De aceea îşi pregăteşte riguros momentele muzicale, reuşind să producă pe scenă adevărate spectacole.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite