Copacii periculoşi din oraş, tăiaţi cu drujba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

70 de arbori din oraş care pun în pericol siguranţa pietonilor şi a maşinilor vor fi tăiaţi zilele următoare de lucrătorii coordonaţi de Serviciul Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei.

„Este vorba de copacii care prezintă pericol de doborâre sau care sunt amplasaţi la mai puţin de doi metri de blocurile pietrenilor", explică reprezentanţii primăriei.

Acţiunea se va derula pe perioada următoarelor două săptămâni. Tot în această perioadă vor continua lucrările de întreţinere a spaţiilor verzi şi de plantare a florilor ornamentale. Aceste operaţiuni vor avea loc în zonele: Piaţa Mihail Kogălniceanu, Piaţa Ştefan cel Mare şi în Parcul Tineretului. De asemenea, vor fi efectuate lucrări în zonele cu spaţiu verde de pe trei din cele mai mari artere din cele mai mari artere de circulaţie din oraş, respectiv pe bulevardele Decebal, Republicii şi Traian.

Toaletarea şi curăţirea arborilor s-a încheiat la începutul acestei săptămâni, urmând ca acelaşi gen de lucrări să fie reluate şi în toamnă, în luna noiembrie. Lucrările specifice de primăvară au fost făcute şi pe terenul unde iarna funcţionează pârtia de schi. Aici s-a realizat supraînsămânţarea pământului cu un amestec destinat special înierbării.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite