Contabila unei firme din Piatra Neamț înjunghiată de șef cu un cuțit de vânătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost salvată la timp din mâinile agresorului
Femeia a fost salvată la timp din mâinile agresorului

Doinița Pavăl (49 de ani) a fost salvată din mâinile agresorului după intervenția președintelui Pro Democrația Club Piatra Neamț. Directorul în vârstă de 71 de ani era turbat de furie din cauză că nu primise actele pe care i le ceruse contabilei.

Femeia a fost atacată în biroul ei cu un cuțit de vânătoare de Dumitru Leșovschi, directorul general al societății Commetex. Agresorul a înjunghiat-o de două ori în zona abdominală pe contabilă, iar femeia s-a prăbușit într-o baltă de sânge.

Alertat de strigătele și de agitația angajaților care ieșiră alarmați pe coridor, Cristian Savin, președintele Pro Democrația Club Piatra Neamț, a intrat în birou și l-a oprit pe agresor să o mai lovească pe femeie.

„El stătea aplecat peste femeia căzută și am crezut inițial că o strânge de gât. I-am imobilizat mâinile pe cuțit și am țipat la el să înceteze. După ce și-a revenit în fire, a cedat. I-am luat apoi cuțitul, l-am îndepărtat din zonă și i-am acordat primul ajutor femeii, până la sosirea ambulanței chemate de colegi", a spus Cristian Savin.

Victima atacului a fost salvată de la moarte după ce a fost transportată și operată de urgență la spitalul din Piatra Neamț. Până la eliberarea certificatului medico-legal, Dumitru Leșovschi este cercetat pentru vătămare corporală.

Dumitru Leșovschi a fost ridicat din sediul firmei cu cătușele la mâini

Dumitru Leșovschi a fost ridicat din sediul firmei cu cătușele la mâini

„Agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, iar dosarul penal este întocmit, deocamdată, pentru vătămare corporală. În funcție de rezultatele medico-legale poate fi stabilită o altă încadrare a faptei. Din primele cercetări, se pare că bărbatul de 71 de ani era nemulțumit de modul de repartizare al acțiunilor din firmă", a spus inspectorul principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Dumitru Leşovschi, este director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie, iar Doiniţa Pavăl este administrator executiv şi membru în Consiliul de Administrație al societății Commetex Piatra Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite