Conducerea Consiliului Judeţean Neamţ aspiră la un nou premiu de Excelenţă în Administraţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ, speră să câştige şi în acest an premiul de Excelenţă în Administraţie
Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ, speră să câştige şi în acest an premiul de Excelenţă în Administraţie

Legislativul nemţean a fost nominalizat şi în acest an pentru „Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie", care va avea loc joi, 27 octombrie, la Braşov.

În 2010, Consiliul Judeţean (CJ) Neamţ a primit Premiul de Excelenţă în Administraţie, iar acum conducerea judeţului aspiră la un nou titlu, având în vedere că instituţia nemţeană a fost nominalizată pentru Gala care va avea loc pe 27 octombrie la Braşov.

Din judeţul Neamţ sunt nominalizate două instituţii: Consiliul Judeţean şi Primăria Roman. Nominalizările au fost făcute pe baza aprecierilor specialiştilor portalului administraţie.ro şi a voturilor online exprimate de cititori.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie.

„Anul trecut, instituţia noastră a primit chiar Premiul de Excelenţă şi dacă vom fi premiaţi şi în acest an va fi vorba de o confirmare a activităţii depuse de toţi salariaţii, de consilierii judeţeni şi de conducerea celei mai importante instituţii judeţene", a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite