Neamţ: Concurs regional de tuning în poligonul municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Concurs regional de tuning în poligonul municipal
Neamţ: Concurs regional de tuning în poligonul municipal

Întâlnirile dintre pasionaţii de maşini din zona stadionului se mută, pentru o  zi, la poligonul municipal, unde va avea loc primul concurs de maşini tunate găzduit de municipiul Piatra

Întâlnirile dintre pasionaţii de maşini din zona stadionului se mută, pentru o  zi, la poligonul municipal, unde va avea loc primul concurs de maşini tunate găzduit de municipiul Piatra Neamţ.

Competiţia, care va avea loc mâine, reuneşte pasionaţi ai maşinilor preparate din mai multe zone ale Moldovei, printre care Neamţ, Iaşi, Bacău, Suceava şi Focşani. „Şi-au anunţat prezenţa aproximativ 30 de participanţi din mai multe judeţe şi cred că vom avea şi foarte mulţi spectatori. Este primul concurs de gen din Piatra Neamţ şi sperăm ca pe viitor să reuşim să organizăm astfel de competiţii măcar o dată la trei luni”, a declarat Mihai Petruţ, de 28 de ani, unul dintre organizatori.Startul primei manşe se va da la ora 11.00, iar cea de-a doua va începe la ora 14.30. În pauză, spectatorii se vor bucura de o demonstraţie de drift, dar şi de ture de carting, fiecare costând 5 lei.

Spectatorii pot conduce karturi în pauze
Premierea câştigătorilor va începe la ora 17.30. Ei vor primi un sistem GPS, un kit xenon sau o foliere auto. Spectatorii vor avea ocazia să parcurgă traseul pe karturile puse la dispoziţie de administraţia poligonului, în pauzele dintre manşe,  dar şi înainte şi după eveniment.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite