Neamţ: Concurentul privat bate la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce municipalitatea caută soluţii pentru redresarea complexului comercial de la Piaţă, în zona 1Mai se grăbesc lucrările pentru finalizarea celui de-al doilea mall din oraş. Deşi au

În timp ce municipalitatea caută soluţii pentru redresarea complexului comercial de la Piaţă, în zona 1Mai se grăbesc lucrările pentru finalizarea celui de-al doilea mall din oraş.

Deşi au existat zvonuri care infirmau continuarea lucrărilor, de două zile la parterul construcţiei a fost deschis un supermarket. Incertitudinile au fost risipite şi de anunţarea datei oficiale de inaugurare a complexului comercial privat, respectiv 4 septembrie. Investitorii au anunţat că afacerea se ridică la 75 de milioane de euro. Încrezători în perspectivele de afaceri, o serie de comercianţi şi-au rezervat deja locuri în construcţia care oferă peste 12.000 metri pătraţi de spaţiu închiriabil. 

„Am un magazin în centrul oraşului pentru care plătesc o chirie de 700 de euro pe lună. Nu am vrut să mă mut în Forum Center pentru că nu este vad. Aştept să se deschidă noul mall şi să văd ce chirii se percep acolo”, spune Lidia Luca, patroana unui magazin de îmbrăcăminte.

Cel de-al doilea mall din Piatra Neamţ promite pietrenilor un nou concept pe piaţa comerţului nemţean. Accentul cade în principal pe magazinele de îmbrăcăminte şi accesorii, dar nu vor lipsi surprizele pregătite vizitatorilor pentru ziua deschiderii. Acelaşi investitor construieşte în apropiere şi un ansamblu de cinci blocuri cu un total de 900 de locuinţe.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite