Concert Anda Adam la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anda Adam va cânta de la ora 20.00
Anda Adam va cânta de la ora 20.00

Galeria Mall va găzdui sâmbătă concerte şi concursuri inedite, organizate pentru cuplurile de îndrăgostiţi. Atracţia serii va fi concertul artistei Anda Adam, care va începe de la ora 20.00.

Distracţia va debuta la ora 16.00, când sunt programate concursuri cu multe premii. De Ziua Îndrăgostiţilor, cei care se iubesc vor avea posibilitatea să facă cea mai frumoasă declaraţie de dragoste, să obţină un premiu pentru cel mai lung sărut sau să participe la un concurs de dans. „Îi invităm pe toţi cei care se iubesc şi vor să experimenteze căsătoria pentru o zi. Am amenajat un loc special, unde vor fi oficializate astfel de căsătorii“, spune Sorin Movileanu, directorul administrativ al mall-ului.


Distracţiile nu se vor opri aici, pentru că la ora 18.00 este trecută în program trupa Montuga. Aceasta este formată din Mika Moupondo şi Mihai Ristea, iar cel mai cunoscut hit se numeşte „Sofia“. Două ore mai târziu, este programat recitalul Andei Adam, care se anunţă a fi un show exploziv. Artista va interpreta piese cunoscute din repertoriul ei, precum „Sufletul meu“, „Selecta“, „Ochii mei“ sau „Ajutor“.

„Aşteptăm un număr cât mai mare de nemţeni la evenimentele noastre. Garantăm distracţie maximă şi premii pe măsură de Ziua Îndrăgostiţilor“, adaugă organizatorul. Intrarea la evenimente este gratuită. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite