NEAMŢ: Colonelul de la pompieri a devenit coşar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NEAMŢ: Colonelul de la pompieri a devenit coşar
NEAMŢ: Colonelul de la pompieri a devenit coşar

Revista presei locale de vineri, 7 august

Colonelul Ionică Stoica, fost pompier militar, s-a reprofilat în coşar profesionist. La patru ani de la pensionarea din rândul pompierilor, nemţeanul a ales să prevină incendiile în loc să le stingă.

Sursa: Monitorul de Neamţ

Flagrant cu un falsificator de carduri

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, a fost prins în flagrant,în timp ce se deplasa spre Ungaria, cu 54 de carduri contrafăcute pentru a face extrageri frauduloase de bani. Când a fost oprit de poliţişti, Marius Costel Timofte, care a mai fost cercetat penal într-un alt dosar, pentru trafic de persoane, se afla în maşina condusă de Ciprian D. (în vârsta de 25 de ani, din comuna Cernica, judeţul Ilfov). Autoturismul, care a staţionat pentru a alimenta la o staţie Peco de la ieşirea din oraşul Bicaz, a fost înconjurat de ofiţerii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Neamţ.

Sursa : Realitatea Media

Staţiunea de Cercetare Mărgineni, lăsată în voia sorţii

Mândria crescătorilor de bovine din Neamţ în urmă cu 20 de ani, Staţiunea de Cercetare Mărgineni arată ca după bombardament. Grajdurile au rămas fără acoperiş, iar blocurile în care locuiau cândva muncitorii stau să se prăbuşească. Primarul din Mărgineni crede că singura soluţie pentru reabilitarea staţiunii ar fi un investitor cu bani, priceput în domeniu.

Sursa: Monitorul de Neamţ

La Arcelor Mittal angajaţii sunt supravegheaţi de paparazzi

Trei persoane fotografiază angajaţii care lucrează fără echipamentul de protecţie complet. Cei care nu respectă normele de protecţie a muncii sunt sancţionaţi cu avertisment, cu reducerea a 10% din salariu sau cu desfacerea contractului de muncă.

Sursa: Ziarul de Roman

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite