Clanurile care-şi împart puterea în Piatra Neamţ: Mararu, Ţâţă şi Mironescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asasinatul lui Gheorghe Mararu din 14 noiembrie 2010 a readus în atenţia publicului numele interlopilor de la poalele Pietricicăi
Asasinatul lui Gheorghe Mararu din 14 noiembrie 2010 a readus în atenţia publicului numele interlopilor de la poalele Pietricicăi

Numele lor au fost din ce în ce mai vehiculate în ultima perioadă. Asasinatul lui Gheorghe Mararu din 14 noiembrie 2010 a produs schimbări în poliţia nemţeană, băiata primită de Mironescu în luna februarie a acestui an i-a băgat după gratii pe locotenenţii lui Ţâţă.

Cămătărie, incendieri, bătăi şi scandaluri, acestea sunt principalele activităţi asociate celor trei clanuri de la poalele Pietricicăi.

Pe 14 noiembrie 2010, fraţii Gheorghe şi Bogdan Mararu au fost împuşcaţi într-o cafenea din Piatra Neamţ.

VIDEO Doi interlopi împuşcaţi în centrul oraşului Piatra Neamţ

Autorul, Cristian Chilat, zis Falău, a primit 19 ani de închisoare, iar şeful Poliţiei Neamţ a fost destituit după ce a luat apărarea interlopilor: „Ce înseamnă interlop!? Era interlop pentru că dădea bani la oameni?! Câţi nu dau bani?!".

Campionii crimei: 19 ani de ani de închisoare pentru fostul boxer nemţean Cristian Chilat

Piatra Neamţ: Aurelian Vasea Şoric plânge de mila interlopului ucis

Puiu Mironescu, un alt nume cunoscut pietrenilor, a fost acuzat de complicitate la crimă. Acuzaţia de complicitate la omor deosebit de grav a apărut după ce procurorii de la Bucureşti, care au anchetat asasinatul din Latino Café, au spus că deţin informaţii conform cărora Puiu Mironescu l-ar fi anunţat pe Falău că Mararu se află în cafeneaua respectivă şi că tot el i-a dat pistolul cu care a executat asasinatul.

Puiu Mironescu a chemat la judecată procurorii care îl anchetează

Pe 14 februarie 2011, Puiu Mironescu a fost atacat la calea ferată de la Lilieci, judeţul Bacău, de membrii unui alt clan din Piatra Neamţ: clanul Ţâţă.

Piatra Neamț: Puiu Mironescu, bătut crunt pe calea ferată la ieșirea din Bacău

Adrian Botez, zis Ţâţă, şi alte şapte persoane au fost acuzate de atacul comis asupra lui Mironescu. Şapte dintre inculpaţi se află deja după gratii. Ţâţă este căutat încă de poliţişti.

Atacatorii nemţeni din „lotul bariera" s-au reunit după gratii

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite