Neamţ: Cişmeaua, singura salvare a zeci de pietreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: Cişmeaua, singura salvare a zeci de pietreni
Neamţ: Cişmeaua, singura salvare a zeci de pietreni

Deşi oamenii sunt cu plata la zi, ei suferă din cauza vecinilor rău-platnici

După ce au rămas fără apă potabilă, locatarii mai multor asociaţii debranşate au descoperit că banii achitaţi nu au ajuns în conturile Apa Serv.

Ajunşi la limita răbdării, zeci de pietreni care au rămas în ultimele trei zile fără apă în casă au ieşit ieri în stradă. Oamenii erau revoltaţi că deşi au achitat facturile la zi sunt nevoiţi să aducă apă de la o cişmea aflată la sute de metri distanţă.
Locatarii, arondaţi asociaţiei de proprietari numărul 62 de pe bulevardul Traian, îl fac vinovat de neachitarea sumelor la Apa Serv pe fostul preşedinte, dat dispărut de jumătate de an.


Eu am descoperit datoriile după ce am venit aici ca preşedinte de scară. Din calculele mele simple a ieşit lipsă o sumă de peste 100.000 de lei, bani pentru care oamenii au chitanţe, dar care nu au ajuns la Apa Serv”, a declarat Constantin Andronache, noul preşedinte al asociaţiei.

Nemulţumirea oamenilor a depăşit orice limite. „La etajul cinci este o persoană imobilizată la pat, care nu are apă nici să-şi ia pastilele. Suntem la capătul răbdării. Avem copii mici, nu putem să ne spălăm, să gătim. Este groaznic”, a spus Mirela Onţu, o locatară fără datorii, dar care gătea cu apă de la o cişmea din zonă. La aceeaşi oră, conducerea Apa Serv discuta cu asociaţiile condiţiile în care ar putea fi reluată furnizarea apei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite