Circulație fără probleme pe drumurile din Neamț. Vezi care sunt tronsoanele unde șoferii trebuie totuși să sporească atenția

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porțiuni de drum din Neamț mai ascund capcane pentru șoferii neatenți
Porțiuni de drum din Neamț mai ascund capcane pentru șoferii neatenți

Carosabilul este eliberat de zăpadă pe aproape toată rețeaua de drumuri din Neamț. Conducătorii auto grăbiți pot avea parte de surprize neplăcute pe trei sectoare de drum județean și o porțiune de drum național.

Șoferii care circulă pe DN 15, între Poiana Largului și Târgu Neamț trebuie să fie atenți atunci când traversează zona de la Petru Vodă, unde zăpada căzută în ultimele zile s-a topit, iar carosabilul este umed.

„Este o zonă de pantă, pe mai bine de un kilometru, iar, din loc în loc, drumul este umed. Dimineață a fost în acea zonă utilajul care a împrăștiat material antiderapant. Nu este polei, iar temperaturile sunt în creștere, dar e bine ca șoferii să circule cu prudență pe acest sector de drum", a spus dispecerul de serviciu de la Drumuri Naționale, secția Piatra Neamț.

Conducătorii auto trebuie să fie atenți pe alte trei tronsoane de drum județean unde carosabilul cu urme de zăpadă poate produce necazuri în circulație.

Atenția la volan trebuie sporită pe drumurile Bicaz-Izvorul Muntelui și Bistricioara-Durău.

De asemenea, cei care aleg să ajungă în stațiunea Durău prin Izvorul Muntelui trebuie să fie vigilenți pentru că cei 20 de kilometri de drum care traversează zona împădurită pot ascunde capcane șoferilor neexperimentați.

„De preferat este ca zona să fie traversată doar cu mașini de teren, echipate cu motor 4X4", a spus inginerul Narcis Porubin, de la societatea Drupo Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite