Neamţ: 70 de copii se bat pe Cerbul de Aur Junior

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neamţ: 70 de copii se bat pe Cerbul de Aur Junior
Neamţ: 70 de copii se bat pe Cerbul de Aur Junior

Oraşul de la poalele Pietricicăi găzduieşte în premieră o ediţie a „Cerbului Copiilor“.

Cei mai talentaţi tineri muzicieni din ţară se întrec de mâine la Piatra Neamţ în cadrul celui mai important concurs pentru această categorie vârstă. Cea de-a patra ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Pop „Cerbul Copiilor“ are loc în perioada 6 - 9 august la Ştrandul Municipal. Scena a fost amenajată deja, iar cei 70 de micuţi înscrişi la categoria „solişti“, care au ajuns în oraşul de la poalele Pietricicăi încă de luni, se pregătesc de zor pentru competiţie.

Copiii repetă în faţa părinţilor şi a curioşilor care trec prin preajma ştrandului. „Am emoţii destul de mari pentru că este o concurenţă puternică. M-am pregătit din timp, mi-am ales ţinuta şi voi avea parte chiar de o schimbare de look, care sper să fie pe placul juriului. Sperăm să câştigăm căci toţi am muncit mult pentru acest festival“, a declarat pietreanca Georgiana Blăgescu (13 ani).

Trei premii acordate de juriu
Nu numai micii participanţi au emoţii. Organizatorii se străduiesc să se ridice la nivelul pretenţiilor. „Nu trebuie să uităm faptul că acest festival este şi un bun prilej de promovare a municipiului Piatra Neamţ“, a declarat Nicoleta Husaru, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Astăzi, între orele 10.00 şi 18.00, şi mâine, de la 10.00 la 13.00, au loc repetiţiile oficiale pe scena de la ştrand. Festivalul începe seara, de la ora 20.30.

Juriul va acorda în acest an trei premii: Cerbul de Aur Junior, Cerbul de Argint Junior şi Cerbul de Bronz Junior. Piatra Neamţ va fi reprezentat la trei dintre cele patru categorii de şapte mici talente, care s-au pregătit din timp pentru cele câteva minute de evoluţie. Gala de închidere şi premierea vor avea loc duminică, de la ora 20.30.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite