Centre de colectare a ajutoarelor pentru sinistraţi deschise în Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţenii pot dona alimente neperisabile şi produse de strictă necesitate pentru sinistraţi
Nemţenii pot dona alimente neperisabile şi produse de strictă necesitate pentru sinistraţi

Nemţenii pot aduce produse neperisabile destinate persoanelor din zonele afectate de zăpadă şi ger, la două puncte de colectare înfiinţate în municipiul reşedinţă de judeţ. Vezi aici unde sunt amplasate cele două centre de colectare a ajutoarelor.

Un centru de colectare a fost înfiinţat într-un cort instalat în Piaţa Centrală, iar un alt punct se află la un stand din incinta mall-ului din cartierul 1 Mai.

Rog nemţenii să nu uite, în primul rând, că sunt români şi că doar împreună putem depăşi astfel de situaţii. Să nu uităm că în momentele dificile pe care le-am traversat în aceşti ani cu inundaţiile şi fenomenul de zăpor, s-au găsit multe persoane, instituţii şi firme private care au fost alături de noi prin contribuţii substanţiale. Este rândul nostru să fi solidari", a spus prefectul judeţului Neamţ, Mihai Archip.

Nemţenii pot dona obiecte de strictă necesitate sau produse alimentare neperisabile, de la ulei, zahăr, orez, făină, până la conserve, fructe și dulciuri. Ele vor fi împachetate și trimise în zonele în care oamenii sunt afectați de căderile masive de zăpadă.

Acțiunea umanitară este organizată de Prefectură în colaborare cu Consiliul Judeţean Neamţ, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Armata şi cu sprijinul mass-media.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite